JETBOAT

Ervaring op momenten van opwinding, vrijheid en adrenaline, het bezoeken van prachtige grotten, het bekijken van prachtige stranden, rotsformaties en tijdens de rit kunnen worden verrast door de aanwezigheid van dolfijnen.

BOEK NU

parasailing

Geniet op ongeveer 80 meter hoogte van een buitengewoon panoramisch uitzicht op Albufeira.

MEER INFO

Jetboat Algarve

Op zoek naar plezier, adrenaline en een goede tijd? Breng ons een bezoek aan de jachthaven van Albufeira, waar u werkelijk onvergetelijke momenten tijdens uw vakantie kunt beleven door onze snelvarende boten uit te proberen, ontworpen voor snelle aerodynamica, voor powerbreaks, voor 180º en 360º bochten en glijbanen.

BOOTTRIP

Ga met ons mee op deze ervaring waar je kunt genieten van momenten van pure opwinding, vrijheid en adrenaline alsof je de controle hebt over een veilige, zeer competitieve waterscooter, maar deze keer in het gezelschap van je familie en vrienden.

CAVES EN EMOTIE RIT

Voel de spanning van de unieke en radicale manoeuvres die alleen deze boot kan bieden, gecombineerd met een bezoek aan de mooiste grotten in de Algarve. Tijdens de tour kunt u verrast worden door de aanwezigheid van dolfijnen.

check in

Al onze schepen liggen in de haven van Albufeira. Je kunt ons vinden in Cafe Gate 4 waar wij je in zullen checken.

Je dient 30 min op voorhand de vertrektijd van de boot zich bij Cafe Gate 4 te melden. Wanneer je aankomt word je verwelkomd door onze vriendelijke medewerkers die altijd blij zijn om alle vragen over de trip te beantwoorden. Ook zullen onze medewerkers u een veiligheids orientatie geven.

U zult 30 minuten gaan genieten van het uitzicht over de fantastische rotsformaties en grotten, misschien word je zelfs begeleid door dolfijnen! Beleef de spanning van de golven van de oceaan. We geven niet teveel weg over deze trip maar we zullen ervoor zorgen dat deze reis één van de meest “verfrissende” en onvergetelijke ervaringen van je bezoek aan de Algarve zal zijn!!

Aarzel niet en boek nu!!